Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: ۱۰ میلیون فوت مکعب از گازهای همراه تاسیسات نفتی میدان هفتکل با آغاز عملیات راه‌اندازی ایستگاه جمع‌آوری گازهای همراه و تزریق گاز این میدان جمع‌آوری و به مخزن تزریق می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، علیرضا دانشی روز چهارشنبه (ششم بهمن‌ماه) در بازدید از پروژه بهینه‌سازی فرآورش نفت میدان هفتکل اظهار کرد: با راه‌اندازی کامل این پروژه روزانه حدود ۱۰ میلیون فوت مکعب از گازهای همراه تاسیسات نفتی هفتکل جمع‌آوری و به مخزن تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این کار افزون بر تزریق گاز به مخزن هفتکل و تأمین فشار آن، از آلودگی‌های محیط زیستی و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پس از بازدید در نشستی ضمن تأکید بر اهمیت فرصت‌ها و از دست ندادن زمان در راه‌اندازی بهنگام پروژه‌ها مطابق برنامه زمانبندی، گفت: تأخیر در انجام  اینگونه پروژه‌ها خسارت مالی بالایی را به همراه دارد و افزون بر آن با طولانی شدن زمان اجرای پروژه، تأسیسات و تجهیزات هم دچار فرسودگی می‌شوند بنابراین بسیار ضروری است که در همه پروژه‌ها عنصر زمان در برنامه‌ریزی‌ها به‌طور دقیق مورد توجه قرار گیرد.

دانشی افزود: تلاش و همت جهادی مجموعه مدیریت مهندسی و ساختمان، پابه‌کار بودن مجری طرح و پیمانکار پروژه برای رفع موانع و پیگیری فعالیت‌های باقیمانده این پروژه مطلوب بوده که جای قدردانی دارد.

وی، روزآمدی و کارآمدی تأسیسات هفتکل را در مقایسه با دیگر مجموعه‌ها مناسب خواند و گفت: پیگیری و مانع‌زدایی دربازه پروژه‌های مهم متوقف شده در حوزه مهندسی و ساختمان، اهمیتی بسیار دارند بنابراین هر زمان و در هر موقعیتی آمادگی داریم که پیگیر مسائل آنان باشیم و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی از آنان حمایت کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تأکید کرد: محیط کارخانه‌های ما باید برای کارکنان شاغل در آنان جذابیت داشته باشد، از نظر امکانات رفاهی در سطح مطلوبی قرار داشته باشند و این موضوع باید به صورت پررنگ در تمامی پروژه‌های حاضر و آینده دیده شود.

شایان یادآوری است که در پروژه بهینه‌سازی سیستم فرآورش میدان نفتی هفتکل، ۴۵ هزار بشکه نفت در روز (که ۲۰ هزار بشکه آن از نفت‌سفید دریافت می‌شود) فرآورش و بل ۴۵ کیلومتر خط لوله ۱۲ اینچ به واحد بهره‌برداری مارون یک ارسال می‌شود.

در این بازدید مدیر مهندسی و ساختمان، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان، مجری طرح ۲۸ مخزن، مجری پروژه بهینه‌سازی فرآورش نفت میدان هفتکل و نمایندگانی از پیمانکار این پروژه حضور داشتند.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب علیرضا دانشی میدان نفتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب مدیرعامل شرکت گازهای همراه میدان هفتکل پروژه ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰