Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- شرکت بیمه ما به عنوان یکی از شرکت های بیمه خصوصی کشور برنامه های ویژه ای را برای توسعه بیمه های عمر و سرمایه گذاری تدارک دیده و با این برنامه ها موفق شده است که سود مشارکت در این پوشش بیمه ای را هر سال افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، در حالی که سود مشارکت بیمه های عمر سال 96 شرکت بیمه ما 19.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد بوده این رقم در سال 97 به 22.5 درصد، در سال 98 به 23.4 درصد و در سال گذشته بیش از 17 درصد افزایش یافته و به 40.934 درصد رسیده است.
بر اساس این گزارش، شرکت بیمه ما دلیل افزایش سالانه سود مشارکت بیمه های عمر را اقدامات انجام شده در راستای کاهش هزینه های اداری و همچنین کاهش هزینه های بیمه گری این شرکت عنوان کرده است.
بر این اساس، بیمه ما تاکنون بیش از 323 هزار و 279 فقره بیمه نامه عمر صادر کرده و تعداد بیمه گذاران بیمه نامه های جاری شرکت بیش از 243 هزار و 215 نفر اعلام شده است.
آمار نشان می دهد که میانگین سود مشارکت بیمه های عمر شرکت بیمه ما در سال های گذشته نسبت به شرکت های بیمه دیگر بالاتر بوده است.
در عین حال آمار عملکرد پنج ماهه شرکت بیمه ما نشان می دهد که در مجموع 18 درصد حق بیمه صادره این شرکت به بیمه های زندگی اندوخته دار و غیراندوخته دار اختصاص داشته است.
بر اساس این آمار، در پنج ماهه ابتدای سال، بیمه ما موفق به جذب 1.486 میلیارد و 222 میلیون ریال حق بیمه در رشته زندگی اندوخته دار و همچنین جذب 216 میلیارد و 160 میلیون ریال در رشته زندگی غیراندوخته دار شده است.
این شرکت همچنین تا پایان مردادماه سال جاری 547 میلیارد و999 میلیون ریال در رشته زندگی اندوخته دار و 366 میلیارد و 434 میلیون ریال در رشته زندگی غیراندوخته دار خسارت پرداخت کرده است.
بیمه زندگی (بیمه عمر)، (Life insurance) قراردادی است که میان یک شرکت بیمه و شخص بیمه شونده (یا ضامن وی) منعقد می‌شود، که در آن بیمه شونده متعهد به پرداخت مبلغی به صورت تعیین شده (که غالباً در اقساط بلند مدت طراحی می‌شود) در قرارداد می‌گردد و این پرداخت‌ها تا زمانی معین، بسته به نوع قرارداد، ادامه خواهد داشت و با بروز وقایعی چون فوت طبیعی،فوت بر اثر حادثه، نقص عضو بر اثر حادثه، پرداخت هزینه های پزشکی حادثه، ابتلا به بیماری های خاص یا ازکارافتادگي بیمه شده، شرکت بیمه موظف خواهد بود، سرمایه بیمه شده را  به بیمه‌گذار یا به شخص ثالثی که وی تعیین کرده، بپردازد.
این گزارش حاکی است، بیمه عمر و سرمایه گذاری (طرح جامع)، بیمه عمر و سرمایه گذاری جام مهر (طرح مشترک)، طرح پوشش تکمیلی درمان (طرح سپاس پلاس)، طرح مستمری مکمل دوران بازنشستگی، تامین آتیه فرزندان و عمر مانده بدهکار از انواع پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری در شرکت بیمه ما است.
بیمه عمر و سرمايه گذاری (طرح جامع):
بيمه عمر‌و ‌سرمايه‌گذاری طرح جامع تركيبی از يک بيمه عمر و يک اندوخته سرمايه‌گذاری بوده كه علاوه بر ارائه پوشش خطر فوت و برخی پوشش های اضافی، درآمدهايی را با تضمين يک نرخ سود سرمايه‌گذاری مشخص در زمان حيات نصيب بيمه‌گذار مي کند.
در اين بيمه   پوشش فوت با انتخاب يک سرمايه پايه فوت فراهم می‌شود كه قابليت افزايش را در سال های آينده خواهد داشت و تنها در صورت فوت بيمه‌شده در مدت بیمه نامه به استفاده كنندگان پرداخت می‌شود.
  پوشش حيات نيز با جمع‌آوری و انباشت بخشی از وجوه پرداختی بيمه‌گذار در يك اندوخته سرمايه‌گذاری، تامين می‌شود که اين اندوخته مي تواند با هدف تامين دوره بازنشستگی يا ساير مقاصد مالی فرد در آينده، تشكيل شده است.
بیمه عمر و سرمایه گذاری جام مهر (طرح مشترک):
يكی از طرح‌های تعريف شده از بيمه‌نامه های عمروسرمايه‌گذاری، بيمه نامه عمر و سرمايه گذاری مشترک (طرح جام مهر) است. در اين طرح در قالب يک بيمه نامه دو نفر تحت پوشش بيمه ای قرار مي گيرند.
از مهم ترين مزايا و ويژگی‌های مربوط به اين طرح، پوشش بيمه ای برای دو نفر در قالب يک بيمه نامه بوده كه اين امر منجر به كاهش هزينه های اداری و ساير هزينه‌های بيمه‌گری در مقايسه با خريد جداگانه بيمه نامه‌ها خواهد شد.
همچنين چنانچه در هر سال بيمه‌ای بيمه شده اول قرارداد قبل از بيمه شده دوم فوت کند، بيمه شده دوم بدون پرداخت حق بيمه تا انتهای مدت بیمه نامه تحت پوشش بيمه فوت به هر علت خواهد بود.
طرح مستمری مکمل دوران بازنشستگی:
باتوجه به اهمیت ارائه بهترین خدمت در ایام  بازنشستگی، شرکت بیمه “ما” به اجرای طرح مذکور اقدام کرده است. این طرح با هدف مکملی برای حقوق دوران بازنشستگی راه اندازی شده است. در طرح مذکور  بیمه گذاران عمر می توانند با پرداخت حق بیمه در مدت بیمه نامه، علاوه بر بهره مندی از مزایای بیمه ای، درانتهای قرارداد که منطبق با آغاز دوران بازنشستگی است از مستمری طرح مذکور بهره مند شوند.
تامین آتیه فرزندان:
سرپرستان خانواده می توانند هزینه های مختلف زندگی را با خريد بيمه‌های عمر و سرمایه گذاری طرح جامع مدیریت کنند و طی مدت بیمه نامه علاوه بر بهره مندی از پوشش های متنوع بیمه ای، از آرامش خاطر برخوردار شوند.
عمر مانده بدهکار:
يكی از انواع بيمه های عمر ساده زمانی، بيمه عمر ساده زمانی با سرمايه نزولی که با نام تجاری بيمه مانده بدهكار شناخته می شود، است. با توجه به نگرانی ها و دغدغه های بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در خصوص وصول مطالبات خود از وراث وام گيرندگان متوفی و در راستای حمايت خانوارها و وراث وام گيرندگان در صورت فوت احتمالی وام گيرنده در خلال مدت بازپرداخت وام، بيمه نامه عمر مانده بدهكار طراحی و عرضه شده است. هدف اين بيمه نامه رفع نگرانی موسسات وام دهنده و پرداخت اصل مانده اقساط وام به موسسات مزبور، (در صورت فوت احتمالي وام گيرنده) سلب مسووليت از وراث وام گيرنده و فک سند يا وثيقه در رهن موسسه وام دهنده است. در اين بيمه نامه استفاده كننده (ذينفع) از سرمايه فوت بيمه نامه (مانده بدهي اصل وام)، موسسه اعتباری یا بانک است كه به بيمه شده وام يا تسهيلاتی را ارائه کرده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه عمر و سرمایه گذاری دوران بازنشستگی مدت بیمه نامه رشته زندگی سرمایه گذاری بیمه های عمر شرکت بیمه ما میلیون ریال اندوخته دار سود مشارکت بیمه نامه طرح جامع بیمه شده نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه