Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوشش بی‌وقفه اخبار و گزارش‌ها از فوت شوهر ملکه انگلیس در شبکه‌های مختلف تلویزیونی بی‌بی‌سی، سیل انتقادات شهروندان این کشور را به دنبال داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اختصاص یافتن کامل برنامه‌های شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» به اخبار فوت «شاهزاده فیلیپ» شوهر ملکه انگلیس تا نمیه شب جمعه، صدای مردم این کشور را درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته روزنامه «گاردین»، شبکه بی‌بی‌سی روز جمعه به‌صورت بی‌وقفه ده‌ها برنامه درباره شاهزاده فیلیپ پخش کرد. هم‌زمان با پخش این برنامه‌های از پیش ضبط شده در بی‌بی‌سی ۱، شبکه دوم بی‌بی‌سی نیز آن‌ها را روی آنتن می‌برد.

نهایتاً شبکه بی‌بی‌سی، پس از مواجه با سیل انتقادات از سوی شهروندان انگلیسی، در بخش انتقادات و پیشنهادات خود صفحه‌ جدیدی با این موضوع باز کرد.

در بالای این صفحه نوشته شده است: «در حال دریافت شکایاتی درباره پوشش بیش از حد مرگ شاهزاده فیلیپ دوک ادینبورگ هستیم».

شهروندان انگلیسی علاوه بر هجوم به صفحه انتقادات و پیشنهادات بی‌بی‌سی، در رسانه‌های اجتماعی نیز به اعتراض پرداختند

یکی از کاربران در توئیتر نوشت: «شاهد این هستیم که بی‌بی‌سی به شبکه تبلیغاتی ملی تبدیل شده است».

یک شهروند انگلیسی دیگر نوشت: «آیا من تنها کسی هستم که فکر می‌کند مسخره است که تمام کانال‌های رادیویی بی‌بی‌سی در حال پخش یک برنامه درباره شاهزاده فیلیپ هستند؟ احساس می‌کنم در اروپای شرقی چهل سال پیش هستم».

عصر جمعه، کاخ باکینگهام از مرگ «شاهزاده فیلیپ» همسر ۹۹ ساله ملکه انگلیس خبر داد. طبق گزارش‌ها، او پیش از مرگش بیمار بود و مدتی را در بیمارستان سپری کرد.

این کاخ اواسط اسفند اعلام کرده بود شاهزاده فیلیپ برای ادامه درمان یک عفونت به بیمارستان دیگری در لندن منتقل شد. کاخ باکینگهام در آن زمان گفته بود که علاوه بر درمان برای یک عفونت نامشخص، شاهزاده فیلیپ برای یک بیماری قلبی آزمایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شاهزاده فیلیپ بی بی سی شاهزاده فیلیپ بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرح‌های سالم‌سازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.

وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایه‌گذار در برنامه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه‌خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • زن و شوهر مفقود شده در کوه توسط پلیس کوهبنان نجات یافتند
  • محمد مهاجری: آقای نصیری! انتقادهایتان روی چشم؛ اما شاهزاده شویی چرا؟
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴