Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: فعالیتهای ثبت احوال و آمار و تحلیل هایی که ارائه می دهد برای برنامه ریزی های مختلف بسیار مهم است.

به گزارش برنا، اکبر بهنامجو در نشست با مدیرکل و معاونان ثبت احوال استان تصریح کرد:آمارهای ثبت احوال ، وضعیت اجتماعی و واقعیتهای جامعه را مشخص کرده و ساماندهی و نظم خدمات در جامعه را میسر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمار ثبت احوال در خصوص ولادت ،فوت،طلاق و ازدواج چشم اندازی واقع بینانه از وقایع اجتماعی ترسیم می کند.

استاندار اردبیل از خدمات گسترده و فعالیتهای دقیق ثبت احوال و تلاشهای کارکنان این دستگاه اجرایی قدردانی کرد.

معاون منابع و توسعه مدیریت استاندار اردبیل نیز در این نشست ،ثبت احوال را جزو دستگاه پیشتاز در اجرای برنامه دولت الکترونیک عنوان کرد و افزود: در بحث برون سپاری و ارائه خدمات از طریق دفاتر پیشخوان،ثبت احوال اردبیل عملکرد مطلوبی داشته است.

یعثوب نژاد محمد گفت:در حال حاضر خدمات ثبت احوال برای ادارات و نهادها کاملا مشهود بوده و همه دستگاههای اجرائی ار سیستمهای دقیق ثبت احوال استفاده می کنند.

در این دیدار که بمناسبت هفته ثبت احوال برگزار شد، رسولی مدیر کل ثبت احوال استان نیز گفت :تمام آمارها بر پایه ثبت وقایع حیاتی در مهلت قانونی استوار بوده و ثبت احوال استان توانسته در سریعترین زمان آمارهای حیاتی را ثبت کند . 

وی بیان کرد: تعهد ثبت در ولادت ۹۹/۵درصد و در فوت ۹۹/۲در صد در مهلت قانونی بود که همکاران توانستند ۹۹/۸ درصد ولادت و۹۹/۵درصد فوت را در مهلت قانونی ثبت کنند.

رسولی افزود: وضعیت جمعیت استان رو به میانسالی و پیری بوده و از طریق شورای جمعیت جهت استفاده از پنجره جمعیتی استان ، کمیته های مختلفی از اعضای شورای جمعیت فعال شده است.

وی تعداد دفاتر پیشخوان ارائه دهنده خدمات ثبت احوال را 50 دفتر عنوان کرد و گفت: در خصوص خدمات الکترونیک ثبت احوال پیشقدم بوده و ۱۸مورد از خدمات خود را بصورت الکترونیکی ارائه خدمت می کند.

وی اظهار کرد:برای خدمت در مناطق روستایی 360 مورد ده گردشی انجام شده و در دو بیمارستان و آرامستان بهشت زهرا جهت ثبت ولادت و فوت استقرار نیرو شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار اردبیل آمارهای جمعیتی ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور